Home   >   Over safe site   >   Missie visie

Missie

Safe Site staat voor het aanbieden van een totaalpakket aan oplossingen voor een veilige werkplek op hoogte. De oplossingen bestaan altijd uit een combinatie van de componenten: systemen, middelen en kennis.

Onze keuze voor een totaalpakket aan oplossingen is geen loze belofte. Onze afdelingen zijn bewust gekozen zodat we voor elk onderdeel accurate en adequate kennis en ervaring kunnen vergaren. Zo kunnen we bijvoorbeeld met onze training inspelen op behoefte van klanten, een adviesrapport opstellen aan de hand van actuele wet- en regelgeving en de nieuwste persoonlijke valbeveiligingsmiddelen leveren. Door de kennis van onze afdelingen te combineren kunnen we excelleren en is onze klant het best geholpen.

Visie

Safe Site gaat voor kwaliteit van kennis en inzicht. Naast alle bepalingen en voorschriften die vastliggen in de wet- en regelgeving biedt met name kennis en inzicht de doorslaggevende factor bij de zoektocht naar de beste oplossing. Niet alleen basiskennis over wetgeving, valbeveiligingsmiddelen en -systemen, maar juist kennis over innovaties, toepassingen, gebruik en ervaring.

Een veilige werkplek moet en kan voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het helaas nog niet. Jaarlijks vinden nog steeds bedrijfsongevallen plaats, met blijvend letsel of zelfs dodelijke afloop als gevolg van onveilig werken op hoogte. Gebrek aan kennis is hier niet zelden de oorzaak van. Laat onze kennis u helpen bij het beperken van risico’s. De gevolgen zijn onder andere werknemers die met vertrouwen hun werk kunnen uitvoeren en een lager ziekteverzuim. Safe Site streeft naar een veilige werkplek op hoogte voor iedereen. Ook binnen uw organisatie.