Home   >  Nieuws  >  Nieuw in het assortiment branach euromaster bordestrap

Nieuw in het assortiment: BRANACH EuroMaster bordestrap

27 september, 2018

Veiligheid, duurzame materialen en een stevig ontwerp. Vaak gaan ze hand in hand. Ook bij de trappen en ladders van het Australische merk BRANACH. Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Safe Site.

Het eerste product dat we hebben opgenomen in ons assortiment is de bordestrap EuroMaster. Een veelzijdige vouwtrap met bordes die in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar is. Uniek aan deze trap is onder andere het materiaal waar het mee gemaakt is: fiberglas. 

Fiberglas biedt als voordeel dat de veiligheidstrap oersterk is en tot in lengte van dagen te gebruiken zal zijn. Bovendien geleidt fiberglas niet. Iedere gebruiker van de EuroMaster is verzekerd van een veilig draagbaar klimmateriaal in een elektriciteitsomgeving. De bordestrap in All Terrain Platform uitvoering heeft verstelbare poten, waardoor het op alle mogelijke ongelijke terreinen veilig in gebruik is.

Bij Safe Site zijn we enthousiast over de kwaliteitsproducten van BRANACH. Eind dit jaar komt ook het Fall Control System beschikbaar op de Europese markt. We zullen deze veiligheidsladder dan zo snel mogelijk in ons assortiment opnemen en u nader informeren.

Wilt u meer weten over de BRANACH trappen en ladders? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met een trap of ladder die helemaal past bij uw situatie. 

Terug