Home   >  Nieuws  >  Bent u voorbereid op nood bij werken op hoogte gratis info ochtend

Bent u voorbereid op nood bij werken op hoogte? Gratis info ochtend

26 september, 2017

Nood bij werken op hoogte

Aan welke oplossing denkt u in geval van nood bij werken op hoogte? De brandweer bellen? Een ambulance?

U bent niet de enige. Helaas lukt het de hulpdiensten vaak niet om op tijd op uw locatie te komen. Laat staan dat zij toegerust zijn om uw medewerker op hoogte uit zijn benarde positie te redden. 

Arbowet-verplichtingen

Wist u dat werkgevers volgens artikel 3 van de Arbowet daarom verplicht zijn maatregelen te treffen voor eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie? Dat ze bovendien contact moeten onderhouden met de hulpdiensten over genomen maatregelen de algemene veiligheid van werknemers?

Uw medewerkers dienen niet alleen kennis te hebben van veilig werken op hoogte, maar ook van het veiligstellen van zichzelf en anderen in geval van ernstig en onmiddellijk gevaar. Hoe luidt de theorie en welke valbeveiligingsmiddelen zijn geschikt voor redden en evacueren op hoogte? Hoe werkt dat in de praktijk?

Gratis info ochtend

Op donderdag 2 november 2107 organiseert Safe Site een info ochtend met als thema “Evacueren en redden van hoogte” om de kennis en praktische veiligheid van uw organisatie en uw medewerkers te verhogen. Schrijf direct kosteloos in. Vol = vol.

Terug