Home   >  Nieuws  >  Meer weten over veilige werkomgevingen reserveer voor de laatste gratis infodag 2018

Meer weten over veilige werkomgevingen? Reserveer voor de laatste gratis infodag 2018

22 november, 2018

Elke maand organiseert Safe Site een informatieochtend waarin we onze kennis delen over een veilige werkomgeving. Werken op hoogte komt aan bod, maar we streven ook naar een groter bewustzijn bij werken in dieptes of besloten ruimtes

 

Bij het creëren van een veilige werkomgeving volgt u een arbeidshygiënische strategie. Die beslaat onder andere bronaanpak en collectieve en persoonlijke valbeveiligingsmiddelen. Ook training, het tijdig laten inspecteren van materialen en evacueren en redden van hoogte komt aan bod. Een oplossingsgerichte mentaliteit en het leren inschatten van de risico’s op basis van de juiste kennis zijn uiteindelijk belangrijke aspecten die een werkplek op hoogte of diepte veilig maken.

 

Bent u een veiligheidskundige, KAM-coordinator of manager die met valgevaarlijke situaties te maken heeft? Wilt u eens uw knelpunten tegen het licht houden en kennis maken met de veiligheidsexperts van Safe Site? Schrijf dan nu in voor de laatste informatieochtend van 2018. Uw deelname is geheel gratis. 

Ik schrijf me graag in voor de informatieochtend op vrijdag 14 december 2018.

 

Liever direct contact met een van onze medewerkers voor advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.
We helpen u graag.

Terug