Home   >  Nieuws  >  Schrijf nu in voor gratis workshop productkennis persoonlijke valbeveiliging

Schrijf nu in voor gratis workshop productkennis persoonlijke valbeveiliging

21 maart, 2017

Met het nastreven van onze missie voor een veilige werkplek op hoogte voor iedereen, voelen we ook de verantwoordelijkheid om onze kennis met u te delen. Al vele jaren organiseren we elke maand een infodag voor mensen die nieuw zijn in de branche of willen kennismaken met ons bedrijf Safe Site Valbeveiliging.

In samenwerking met Skylotec, een leverancier van wie we een aantal kwalitatieve producten voor persoonlijke valbeveiliging voeren, organiseren we een informatieochtend. 

 

Datum dinsdag, 4 april 2017
Tijd 09.00 - 12.00 uur 
Deelname gratis, inclusief lunch

 

Tijdens deze ochtend vertellen specialisten in valbeveiliging u meer over gebruikersgewicht ten aanzien van producten voor valbeveiliging, demonstreren we de nieuwe Skylotec producten, die u vervolgens ook zelf in de praktijkruimte kunt testen. Twee specifieke producten die aan bod zullen komen zijn:

Meer informatie over deze kosteloze maar waardevolle informatieochtend vindt u hier.  Schrijft u zich snel in. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Niet alles duidelijk? Neem voor vragen contact op met onze afdeling Verkoop op telefoon (078) 69 33 499 of mail naar verkoop@safesite.nl.

Terug