Home   >  Nieuws  >  Innovatie in hijsen haulerbiner de compacte en veelzijdige rescue kit

Innovatie in hijsen: HaulerBiner, dé compacte en veelzijdige rescue kit

19 september, 2016

Wat is voor u de belangrijkste vereiste voor een hijssysteem? Een compacte set die eenvoudig is in gebruik? Is lichtgewicht belangrijk? Of veelzijdigheid? Of vindt u de prijs-kwaliteitverhouding interessant?

ISC combineert al deze eisen in een nieuwe innovatief product: HaulerBiner compact Rescue Kit. Na een lange periode van marktonderzoek, ontwikkeling en testen zijn alle pluspunten gebundeld in een grensverleggende set die de gebruiker de gelegenheid biedt om te takelen, hijsen en het te gebruiken in een pick-off systeem. 

Zo werkt het

Door middel van drie katrollen, die geïntegreerd zijn in de karabijnhaken, ontstaat een compact en lichtgewicht 6:1 of zelfs 7:1 takelsysteem. HaulerBiner is ook voorzien van een speciaal ontworpen kam die, eenmaal ingeschakeld, zorgt voor een regelbare doorvoer van de lijn. De meegeleverde lijn is 6 mm in doorsnede. Dit levert de beste prestaties op het gebied van kracht en grip.

Voordelen

Het nieuwe hijssysteem is veelzijdig in gebruik onder andere als onderdeel van een pick-off systeem bij het redden van slachtoffers, in combinatie met een afdaalapparaat als onderdeel van een takelconfiguratie en als spankracht-systeem bij lasten op korte afstand en geringe hoogte.  In vergelijking met zijn concurrenten is de HaulerBiner compacter, de verdeling beter met 6:1 en zelfs 7:1 en de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. 

Nu al bestellen

Als gewaardeerde partner in innovatieve en betrouwbare valbeveiligingsmiddelen voor ISC, is Safe Site trots één van de twee verkooppunten in Nederland te mogen zijn. De officiële lancering door ISC van de HaulerBiner is op 20 september 2016. Uw bestelling mogen wij nu al noteren.

Hier vindt u meer informatie en de specificaties van de HaulerBiner. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of meer wilt weten over de HaulerBiner. Bel of mail ons  op (078) 69 33 499 of safesite@safesite.nl. 

Terug