Home   >  Nieuws  >  Petzl producten bestellen bij safe site 5 voordelen

Petzl producten bestellen bij Safe Site: 5 voordelen

8 maart, 2016

Het gerenommeerde merk Petzl bracht begin 2016 tal van nieuwe producten en innovaties op de markt. Een aantal voorbeelden die wij uiteraard in ons assortiment hebben opgenomen:

Waarom bestellen bij Safe Site?

  1. Bestel nu ook de nieuwste Petzl producten bij Safe Site. Mocht een artikel nog niet direct leverbaar zijn, dan houden wij de leveringstijd nauwlettend in de gaten en hoeft u er zelf niet achteraan. Zodra het artikel binnenkomt, bent u de eerste die we inlichten over de leveringsdatum.
  2. Safe Site voert al jaren het merk Petzl en wij zijn bekend met de configuratie-mogelijkheden die veel artikelen bieden. 
  3. Wij adviseren u, liefst persoonlijk, over de middelen voor uw werkzaamheden op hoogte. Zo koopt u niet alleen kwaliteit, maar de juiste middelen voor uw specifieke taak.
  4. Ons advies kan u geld besparen. Goed is goed, voor een gunstige prijs.
  5. Wij verkopen niet alleen, wij gebruiken alle valbeveiligingsmiddelen zelf. Tijdens installatie, trainingen en rope access werkzaamheden. Staan wij niet achter het product, dan staat het product niet op onze website.

Ons vaste verkoopteam helpt u graag met uw vragen of bestellingen. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op 078 - 69 33 499 of mail naar verkoop@safesite.nl.

Terug