Home   >   Diensten & Producten   >   Verkoop   >   Veiligheidsladders en trappen   >   EuroMaster bordestrap

EuroMaster bordestrap

De Branach EuroMaster is een bordestrap voorzien van fiberglas treden en een verstevigd bordes. Ideaal voor flexibel gebruik in een omgeving waar veilig gewerkt moet worden. Door de gebruikte materialen en het ontwerp is de vouwtrap licht van gewicht en opvouwbaar. Dat maakt de EuroMaster makkelijk verplaatsbaar. Fiberglas geleidt niet en zorgt dat de gebruiker veilig kan werken met elektriciteit.

De EuroMaster is naast zijn lage gewicht en stevige ontwerp ook uniek dankzij zijn verstelbare voet en markering voor het zwaartepunt. De vouwtrap is beschikbaar in twee uitvoeringen die uiteraard beide voldoen aan de EN 131-7 norm.

  • EuroMaster Premium Platform met opstaande poten
  • EuroMaster All Terrain Platform met all terrain verstelbare poten

Beide varianten zijn uit te breiden met accessoires als blokkeerbare zwenkwielen, splitsbare bovenbeugel, extra veiligheidsbeugel achter, bedrijfsnaam en gereedschapsbakje. Een versie speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie is ook beschikbaar.

Raadpleeg de brochure voor een overzicht van de afmetingen en mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag aan een trap die volledig aan uw wensen voldoet.

Terug Contact opnemen