Home   >   Diensten & Producten   >   Verkoop   >   Redding- & evacuatiemiddelen   >   TSL redding kits

TSL redding kits

De TSL redding kits zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens zelf-redding en evacuatie van hoogte in alle branches, maar kennen een aantal bijzondere voordelen. TSL onderscheidt 2 types:

  • De SRK-15® is een persoonlijke evacuatie kit, hoofdzakelijk gebruikt voor een snelle evacuatie noodzakelijk wanneer u in een noodsituatie terechtkomt waar tijd uw grootste vijand is. Het voornaamste voordeel van deze kit, zeer gewaardeerd door de gebruikers, is het hittebestendige aramidevezel touw en de ankerstrop die beide vlamvertragend zijn en bestand tegen chemicaliën.
  • De SPARK (Small Packaged Assisted Rescue Kit) is een (aanvullend) reddingssysteem bestaande uit diverse componenten om uw collega of een slachtoffer te redden en evacueren tijdens een noodsituatie, bijvoorbeeld van een hoge ladder of platform of van de schoep, axis of nacelle van een windturbine.

Bekijk de demonstratie video op YouTube.

De TSL redding kits zijn volledig gecertificeerd en variëren in lengte. We vertellen u graag meer over de andere voordelen en specificaties van beide kits. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies met bijbehorende offerte.

Safe Site is een bevoegd trainingscentrum voor de CE gecertificeerde producten van Tech Safety Lines die geleverd worden in Nederland. Bezoek de Tech Safety Lines website voor meer informatie over de SRK-15®, een micro zelf-reddingskit en de SPARK, een aanvullend reddingssysteem.

Terug Contact opnemen