Home   >   Diensten & Producten   >   Installatie   >   Verticale valbeveiliging   >   Söll Glideloc

Söll Glideloc

Robuust
Het door Safe Site geleverde Glideloc systeem is een robuust verticaal railsysteem dat in thermisch verzinkt staal, roestvrij staal en aluminium wordt geleverd. Het systeem is getest voor een val van meerdere personen tegelijkertijd en voldoet onder alle omstandigheden aan EN 353-1.

Comfort
Het Glideloc systeem is zeer gebruiksvriendelijk. De toepasselijk genaamde Comfort loper past op alle rail varianten en loopt zeer soepel. Omdat de loper onder spanning staat tijdens een klim neemt deze ook een deel van de kracht op, waardoor klimmen minder belasting op de armen geeft.

Ladder-valbeveiligingscombinatie
Het Glideloc systeem is ook verkrijgbaar in combinatie met een klimweg. Er is een variant met klimsporten aan de rail en er bestaat een variant waarbij er een complete klimladder aan de rail vast zit. Er is zelfs een type met inklapbare sporten.

Accessoires
Voor alle te leveren rails en ladder-valbeveiligingscombinaties zijn diverse accessoires te verkrijgen. U kunt voor ladders bijvoorbeeld een inklimbeveiliging of rustbordessen bestellen.

Ondergrond
Door de grote verscheidenheid aan ondersteuningsbeugels en platen zijn de diverse Glideloc varianten op nagenoeg elke ondergrond (van voldoende sterkte) te monteren. Of het nu gaat om staal, beton of baksteen. Er is heel veel mogelijk.

Terug Contact opnemen