Home   >   Diensten & Producten   >   Installatie   >   Ladders en trappen

Ladders en trappen

Veilig werken op hoogte beperkt zich niet tot de locatie op hoogte, maar geldt zeker voor toegangswegen. Om de toegang tot een hoger gelegen locatie te kunnen bereiken biedt Safe Site drie mogelijke toepassingen:

  • Draagbare ladders
  • Kooiladders
  • Gevelladders
 
Aluminium

Safe Site levert ladders vervaardigd van aluminium vanwege het geringe gewicht en de flexibiliteit om relatief eenvoudig maatwerk te kunnen leveren. Op aanvraag leveren wij ook ladders in staal, roestvrij staal en kunststof. De vaste ladders voldoen allemaal aan de NEN-EN-ISO 14122-4 norm. De draagbare ladders voldoen allemaal aan NEN 2484 norm en EN 131 norm. Kooiladders en vaste gevelladders produceren wij op maat zodat deze exact passen. Draagbare ladders leveren wij uit een standaard assortiment.

Accessoires

Voor alle te leveren ladders zijn diverse accessoires te verkrijgen. U kunt voor kooiladders bijvoorbeeld een inklimbeveiliging of inloophekwerken bestellen. Voor draagbare ladders zijn bijvoorbeeld ladderopstelpunten of ophangbeugels met een slot verkrijgbaar.

Ondergrond

Door de grote verscheidenheid aan ondersteuningsbeugels en platen zijn de kooiladders en gevelladders op nagenoeg elke ondergrond (van voldoende sterkte) te monteren. Of het nu gaat om staalconstructie, beton of baksteen. Er is heel veel mogelijk.

Terug Contact opnemen