Home   >   Diensten & Producten   >   Installatie   >   Horizontale valbeveiliging   >   Uniline Uni-8

Uniline Uni-8

IJzersterk
Het Uni-8 systeem van Uniline behoort tot de betere 8 mm RVS kabelsystemen in de markt. Het onderscheidt zich door de robuuste materialen en daarmee de relatief grote overspanning van 12 meter. Het is getest voor een val van meerdere personen tegelijkertijd en voldoet onder alle omstandigheden aan EN 795. Na montage kunnen de ondersteuningspalen van het Uni-8 systeem worden beproefd middels een trekproef.

Veilig
Het Uni-8 systeem is geschikt voor zowel valstop als gebiedsbegrenzing. Een gebruiker komt hierdoor nooit meer in gevaarlijke situaties terecht. Ook wanneer de verbindingslijn te lang is of wanneer men op een hoek van een gebouw werkt, is het Uni-8 anker sterk genoeg om een eventuele val op te vangen. Bovendien is het systeem zo geconstrueerd dat gebruikers nooit meer hoeven om te koppelen. De Unigrab loopwagen passeert alle tussenpunten en bochten zonder problemen.

Ondergrond
Door de grote verscheidenheid aan ondersteuningsbeugels en palen is het Uni-8 systeem op nagenoeg elke ondergrond (van voldoende sterkte) te monteren. Of het nu gaat om staalconstructie, beton of sandwichpanelen. Er is heel veel mogelijk.
 

Terug Contact opnemen