Home   >   Diensten & Producten   >   Inspectie & Keuring
Inspectie & Keuring

Inspectie & Keuring

Inspectie & Keuring

Veilig werken op hoogte doet u met goedgekeurde PBM

Volgens de arbo-wet (Arbeidsomstandighedenbesluit; Artikel 7.4a. Keuringen &NEN-EN 365 norm) dienen persoonlijke valbeveiligingsmiddelen (PBM) minimaal eens per jaar worden gekeurd. Een geschikte vallijn kan bij werken op hoogte letterlijk uw levenslijn zijn. Want gebruikt u een middel dat niet goedgekeurd is, dan kan dat leiden tot letsel, of zelfs de dood.

Namens een groot aantal toonaangevende producenten is Safe Site bevoegd verklaard om de verplichte jaarlijkse keuring van middelen en systemen in valbeveiliging te mogen verrichten.

Accreditatie inspectie valblokken

De inspectie en keuring van valstop blokken is een geval apart. In NEN 365 staat dat voor specifieke middelen zoals valblokken de inspecteur opgeleid moet zijn door de producent. 

Collectieve valbeveiliging, zoals een valbeveiligingssysteem en randbeveiliging worden op locatie geïnspecteerd. De keuring van middelen voor persoonlijke valbeveiliging (PBM) vindt plaats in onze inspectieruimte in Alblasserdam, of desgewenst op locatie.

Voor direct inzicht en downloaden van uw certificaten, werkt Safe Site werkt met de online applicatie Certif. U heeft hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De handleiding voor het gebruik van Certif vindt u hier.

Bel voor meer informatie op telefoonnumer: 010-4373033 of mail met de coördinator: verkoop.rotterdam@mennens.nl

Terug Contact opnemen